We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Mensen die al hebben getennist en het weer op willen pakken; mensen die na of naast een andere sport het tennissen willen proberen of juist mensen die nog nooit aan sport hebben gedaan. Iedereen kan zich prima uitleven bij TVV. We hebben diverse activiteiten, toernooien, interne competities en trainingen. Daarnaast kun je zeven dagen per week gebruik maken van de banen om voor je zelf te tennissen.

Bekijk hier onze infogids met informatie over lidmaatschap etc. en klik hier voor de
contributie-website-1-2018

Voor het eerste jaar hebben we echter een leuke aanbieding!

€ 50,– lidmaatschap voor het eerste jaar en 5 lessen voor maar € 25,–

Onze nieuwe leden zullen we wegwijs maken binnen de club en kennis laten maken met de tenniswereld! Om deel te nemen aan toernooien en competities, etc.  heeft u een geldig KNLTB-lidmaatschapspas inclusief (pas)foto nodig.  Hiervoor dient u bij de inschrijving een (pas)foto in te leveren bij de ledenadministratie.

De KNLTB verstrekt geen pasjes meer zonder foto!

Hieronder kunt u het inschrijfformulier invullen.